پژوهشگران آمریكایی دریافتند
تاثیر آفت كش ها بر تخریب غیرقابل ترمیم دستگاه عصبی
به گزارش با فناوری پژوهشگران آمریكایی در بررسی جدیدی دریافتند كه آفت كش ها در پیشروی بیماری ALS موثر هستند.
به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از نوروساینس نیوز، باآنكه دلیل علت دقیق ابتلاء به بیماری "اسكلروز جانبی آمیوتروفیك" (ALS) هنوز معلوم نیست اما پژوهش جدیدی نشان داده است كه آفت كش ها و دیگر آلاینده های محیطی می توانند از علل پیشرفت این بیماری باشند.
بیماری اسكلروز جانبی آمیوتروفیك یا "بیماری لو گهریگ" (Lou Gehrig's Disease)، یك بیماری مربوط به نورون های حركتی است كه به تخریب پیش رونده و غیرقابل ترمیم دستگاه عصبی مركزی و دستگاه عصبی محیطی منجر می شود. اسكلروز جانبی آمیوتروفیك، شایع ترین نوع بیماری نورون های حركتی است.
پژوهشگران "دانشگاه میشیگان" (UM) آمریكا، در خون افراد مبتلا به اسكلروز جانبی آمیوتروفیك، سطح بالایی از آفت كش یافتند. "اوا فلدمن" (Eva Feldman)، متخصص علوم اعصاب دانشگاه میشیگان و از نویسندگان این پژوهش اظهار داشت: پژوهش اخیر ما نشان داده است كه سطح آفت كش ها در خون بیماران مبتلا به اسكلروز جانبی آمیوتروفیك بالاست. ما باور داریم آلودگی محیطی، خطری برای سلامت عمومی به حساب می آید و باید مورد توجه قرار گیرد.
پژوهشگران در این بررسی، ۱۶۷ بیمار را بعد از تشخیص اسكلروز جانبی آمیوتروفیك مورد آزمایش قرار دادند. بیماران برپایه تراكم آلاینده ها در جریان خونشان، تقسیم بندی شدند. میانگین زمان بقا در افرادی كه بالاترین میزان آلاینده را در خون خود داشتند، یك سال و یازده ماه و در افرادی كه كمترین میزان آلاینده را داشتند، دو سال و شش ماه بود.
"استفان گوتمان" (Stephen Goutman)، متخصص علوم اعصاب دانشگاه میشیگان و نویسنده ارشد این پژوهش اظهار داشت: نگرانی اصلی ما، تأثیر این آلاینده ها بر ابتلاء به بیماری اسكلروز جانبی آمیوتروفیك نیست، بلكه سرعت بخشیدن به بیماری است.
وی اضافه كرد: اگر ما بتوانیم درك نماییم این مواد شیمیایی چه تأثیری بر اندام های بدن دارند، می توانیم داروهایی برای مقابله با آنها عرضه دهیم.
این پژوهش، در مجله " Journal of Neurology، Neurosurgery Psychiatry" به چاپ رسید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب