بزرگ ترین خودروسازی جهان شهر هیدروژنی می سازد

بزرگ ترین خودروسازی جهان شهر هیدروژنی می سازد

به گزارش با فناوری خراسان رضوی در ساخت اتومبیل های خودران بعنوان یک حقیقت گسترده تمرکز بر روی خود اتومبیل ها بخصوص در فناوری موردنیاز برای درک ایمن و تعامل با دنیای اطراف ازجمله حسگرها، دوربین ها، لیدار و موارد مشابه است که همه روی نرم افزار قرار می گیرند و هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را تلفیق می کنند. اما باید بدانیم که شاید آماده سازی شهرها برای سازگاری با آینده اتومبیل های خودران به همان اندازه مهم باشد. به هر حال بزرگ ترین خودروساز جهان روی این مورد سرمایه گزاری نموده است.


به نقل از نیوز، در جنوب توکیو و در کوهپایه کوه فوجی، تویوتا پیش گام پروژه ای است که آنرا شهر بافته شده (Woven City) می نامد. برنامه های این نمونه اولیه از شهرهای آینده در نمایشگاه CES سال ۲۰۲۰ رونمایی گردید و ساخت آن از فوریه گذشته شروع شده است. هم اکنون تویوتا اعلام نموده است که برای ساخت یک سیستم پیل سوختی هیدروژنی که منبع تغذیه این شهر خواهد بود با شرکت نفت ژاپن ENEOS همکاری می کند.
هیدروژن
هیدروژن هم منبع نویدبخش و هم دارای قدرت پیچیده است. چگالی انرژی آن حدودا سه برابر بنزین به صورت جرمی اما به صورت حجمی از چگالی بسیار کمتری برخوردار می باشد به این مفهوم که برای گرفتن انرژی بیشتر از همان حجم باید فشرده شود. هم اکنون، ENEOS ۴۵ ایستگاه سوخت رسانی هیدروژن تجاری را در مناطق مختلف ژاپن اداره می کند و خودرو تویوتا میرای (Toyota's Mirai) هم با هیدروژن کار می کند (مدل ۲۰۲۱ با شش سال سوخت مجانی عرضه می شود).
بعنوان بخشی از مشارکت، ENEOS یک ایستگاه سوخت گیری هیدروژن در نزدیکی شهر تویوتا نصب و هیدروژن سبز در آنجا تولید می کند که ژنراتورهای سلول سوختی شهر را تأمین می کند. آنها همینطور یک سیستم مدیریت عرضه و تقاضا ایجاد کردند و در مورد تأمین هیدروژن تحقیق خواهند کرد (این فعالیت مخالف نظر الون ماسک در خصوص این که سلول های سوخت هیدروژن «بسیار احمقانه هستند» انجام می شود.)
کاتسویوکی اوتا، رئیس ENEOS اظهار داشت: «ما معتقدیم که انرژی هیدروژن نقش اساسی در تحقق خنثی شدن کربن در مقیاس جهانی دارد. با همکاری تویوتا جهت بررسی کامل پتانسیل هیدروژن معتقدیم که می توانیم سهم قابل توجهی در ایجاد سبک های زندگی جدید مبتنی بر هیدروژن داشته باشیم. همینطور صفحات خورشیدی بخشی از انرژی موردنیاز شهر را تأمین می کنند.»


هوشمند، سبز و یکپارچه
منابع انرژی سبز شهر جدید تنها بخشی از معمای آینده نگرانه است که نمونه اولیه آن همه این موارد را با هم جمع خواهد نمود.
گزارش شده است که خانه های هوشمند شهر قادر خواهند بود به صورت خودکار سطل زباله ساکنان را تخلیه و یخچال های ساکنین را باردیگر پر کنند (با استفاده از ربات های خرید مواد غذایی؟) و هوش مصنوعی مبتنی بر سنسور حتی سلامت ساکنان را هم کنترل می کند. این که آیا مردم از این نوع خدمات استقبال می کنند یا این که آنرا بعنوان تهاجم به حریم خصوصی می بینند هنوز معلوم نیست. ساکنان شهر شامل کارمندان تویوتا و خانواده های آنان، بازنشستگان و دانشمندان و سایر افراد خواهند بود. بیشتر از ۳۰۰۰ نفر قبلا درخواست داده اند و این شرکت می خواهد در ابتدا این شهر را با ۲۰۰۰ ساکن راه اندازی کند و با گذشت زمان به ساکنین این شهر اضافه کند.
سنسورهای تعبیه شده در هر نوع زیرساخت، داده ها را به خودرو ها ارسال می کنند تا آگاهی آنها از محیط اطراف و شرایط جاده افزایش یابد. پیشبینی می شود تا سال ۲۰۴۰ سالانه ۳۳ میلیون اتومبیل خودران فروخته شود البته باید در این میزان بیشتر تامل کرد چون از پنج سال پیش، شرکت ها پیشبینی می کردند که تا سال ۲۰۲۰ به استقلال کامل خواهیم رسید و این طور نشد. به نظر می آید اتومبیل های خودران مانند هوش مصنوعی و دشوارتر از آن است که ما فکر می نماییم و ارزش این را دارد که اگر به معنای بهبود ایمنی، کارایی و تدارکات شهری باشد، زمان بیشتری را برای آوردن آنها به بازار اختصاص دهیم.
این شرکت اظهار نمود: ساختن یک شهر کامل حتی در مقیاس کوچکی از این مدل، فرصتی منحصربه فرد برای توسعه فناوری های آینده همچون سیستم عاملی دیجیتال برای زیرساخت های شهر است. با ارتباط مردم، ساختمان ها و وسایل نقلیه که از راه داده ها و حسگرها با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند ما قادر خواهیم بود فناوری هوش مصنوعی متصل را هم در حوزه های مجازی و هم فیزیکی آزمایش نماییم و توانایی بالقوه آنرا به حداکثر برسانیم.
انجام آزمایش های Woven City تویوتا می تواند نه تنها در مورد اتومبیل های خودران، بلکه برای فناوری هوشمند، انرژی پاک و تمایل ساکنان به منظور زندگی در بین میلیون ها سنسور جمع آوری انواع داده ها چشم انداز گویای زندگی روزمره آینده باشد.
تویوتا نام Woven City را برگزید چونکه این شرکت در واقع ساخت ماشین های بافندگی با بخار را در دهه ۱۸۹۰ شروع کرد. در این مورد آنچه با هم بافته می شود فناوری، زیرساخت و خدمات برای شهرهای آینده است.
مقرر است، ساخت این شهر در سال ۲۰۲۴ به پایان برسد.




منبع:

1400/02/27
18:42:54
5.0 / 5
1492
تگهای خبر: آزمایش , تولید , حسگر , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است