در بیانیه شركت گیلید ساینسز اعلام شد

اولین نتایج آزمایش داروی ضد كرونا روی بیماران مبتلا به كووید- 19

اولین نتایج آزمایش داروی ضد كرونا روی بیماران مبتلا به كووید- 19

با فناوری: شركت ˮگیلید ساینسزˮ از اولین نتایج آزمایش انسانی داروی ضد كرونای خود آگاهی داد.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از بلومبرگ، داروی آزمایشی شركت "گیلید ساینسز" (Gilead Sciences) در آزمایش های ابتدایی روی بیماران مبتلا به كووید- ۱۹، نتایج امیدواركننده ای را نشان داد. نتایج موفقیت آمیز آزمایش این داروی موسوم به "رمدسیویر" (remdesivir)، امید پزشكان را برای درمان این ویروس نوظهور می افزاید.
شركت گیلید پیش تر از ساخت یك داروی جدید برای غلبه بر كروناویروس و تصمیم خود برای آزمایش آن روی انسان آگاهی داده بود.
گزارشی كه اخیرا در این مورد پخش شده، نشان میدهد كه در آزمایش داروی شركت گیلید، ۵۳ نفر داوطلب در آمریكا، اروپا و كانادا شركت داشته اند. نیمی از داوطلبان، از ونتیلاتور مكانیكی و چهار نفر نیز از دستگاه بای پس قلبی- ریوی استفاده می كردند. طی پروسه آزمایش، هشت بیمار از این پروژه كنار گذاشته شدند كه یكی از آنها به سبب دریافت دوز اشتباه دارو و هفت نفر به سبب نداشتن اطلاعات كافی در مورد بهبود آنها بود.
همه بیماران طی ۱۰ روز، دوز مشخصی از رمدسیویر دریافت نمودند و گزینه درمانی دیگری در دسترس آنها نبود. بعد از ۱۸ روز، ۶۸ درصد بیماران بهبود یافتند. ۱۷ نفر از ۳۰ بیماری كه از ونتیلاتور مكانیكی استفاده می كردند، توانستند آنرا كنار بگذارند. حدودا نیمی از بیماران این پژوهش، مرخص شدند و ۱۳ درصد آنها جان خودرا از دست دادند. میزان مرگ و میر در بیمارانی كه از ونتیلاتور استفاده می كردند، بالاتر از بقیه بود و ۱۸ درصد آنها از دنیا رفتند.
"جاناتان گرین" (Jonathan Grein)، مدیر لطمه شناسی "مركز پزشكی سیدرز- ساینای" (Cedars-Sinai Medical Center) آمریكا اظهار داشت: ما نمی توانیم باتوجه به این داده ها، به نتیجه قطعی برسیم اما مشاهداتی كه از بررسی این بیماران به دست آمده اند، نشان می دهند كه رمدسیویر، دارویی امیدواركننده است.
بعضی از دانشمندان، نسبت به نتایج این بررسی مشكوك هستند. "استفان اوانز" (Stephen Evans)، استاد همه گیرشناسی دارویی "دانشگاه لندن" (University of London) اظهار داشت: داده های این پژوهش، حدودا غیر قابل تفسیر هستند. بااینكه شواهدی در خصوص كارآیی رمدسیویر وجود دارد اما بسادگی نمی توانیم درباره آنچه برای بیماران رخ می دهد، مطمئن باشیم.
این پژوهش، در مجله "New England Journal of Medicine" به چاپ رسید.




منبع:

1399/01/24
22:42:48
5.0 / 5
3364
تگهای خبر: آزمایش , پژوهش , دانشگاه , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است