اولین داروی اختصاصی درمان كووید-۱۹ وارد آزمایشات بالینی در انگلیس شد
به گزارش با فناوری داروی آزمایشی ˮREGNˮ شركت داروسازی آمریكایی ˮریجنرانˮ(Regeneron) به یكی از آزمایشات برجسته درمان كووید-۱۹ در جهان اضافه می شود.
به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از مارکت واچ، داروی مذکور که "REGN-COV۲" نام دارد، نخستین داروی اختصاصی طراحی شده برای درمان کووید-۱۹ است که توسط کارآزمایی بالینی"Recovery" در دانشگاه "آکسفورد" آزمایش می شود. این دارو در افراد مبتلا به ویروس کرونا که بستری شده اند مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
آزمایش Recovery یکی از بزرگترین آزمایشات بالینی تصادفی جهت بررسی درمان های بالقوه کووید-۱۹ در جهان است و از آوریل تابحال محققان آن طیف وسیعی از درمان های بالقوه را آزمایش کرده اند. در ماه ژوئن، نتایج آزمایشات نشان داد که استفاده از هیدروکسی کلروکین(دارویی که روزی رئیس جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ تبلیغ می کرد) در درمان بیماران بستری مبتلا به کووید-۱۹ هیچ فایده ای ندارد.
شرکت ریجنران در ماه ژوئیه اعلام نمود که داروی "REGN-COV۲" در مراحل پایانی قرار دارد و آزمایشات فاز ۳ در ایالات متحده به منظور ارزیابی اثربخشی دارو در پیشگیری از مبتلا شدن به این بیماری در میان افراد آلوده نشده که از نزدیک با یک بیمار کووید-۱۹ در تماس بوده اند انجام می شود. این دارو همینطور در آزمایشات بالینی فاز ۲ / فاز ۳ برای درمان کووید-۱۹ است.
مطالعات اثرات دارو در نخستی سانان غیرانسانی نشان داده است که داروی" REGN-COV۲"میزان ویروس و صدمه ناشی از آن در ریه ها را می کاهد.
"پیتر هوربی"(Peter Horby) استاد بیماری های عفونی نوظهور و بهداشت جهانی در دانشگاه آکسفورد و محقق ارشد این تحقیقات اظهار داشت: ما مشتاقانه منتظریم ببینیم که REGN-COV۲ در یک آزمایش بالینی تصادفی در مقیاس بزرگ چگونه عمل می کند و آیا ایمن و موثر است یا خیر.
REGN-COV۲ یک داروی آنتی بادی ضد ویروسی است که هدف آن پیشگیری از اثربخشی کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲(ویروسی که سبب ایجاد کووید-۱۹ می شود) است. این دارو از تلفیقی از یک آنتی بادی ساخته شده توسط ریجنران و یک آنتی بادی جدا شده از افرادی که از ویروس کرونا بهبود یافته اند بوجود آمده است. آنتی بادی ها، پروتئین های خونی هستند که در پاسخ به مواد خارجی مانند ویروس ها تولید می شوند و توسط سیستم ایمنی بدن برای مقابله با آنها استفاده می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب