تبدیل سلول های سرطانی به سلول عادی با یک تکنولوژی جدید

تبدیل سلول های سرطانی به سلول عادی با یک تکنولوژی جدید

با فناوری: باوجود توسعه فناوری های گوناگون درمان سرطان، هدف مشترک درمان های سرطان فعلی، از بین بردن سلول های سرطانی است. با این وجود، این رویکرد با محدودیت های اساسی همچون مقاومت و بازگشت سلول های سرطانی و همین طور عوارض جانبی شدید ناشی از تخریب سلول های سالم روبرو است.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا، دانشگاه KAIST کره جنوبی در روز ۲۰ دسامبر اعلام نمود که یک گروه تحقیقاتی به رهبری پروفسور کوانگ هیون چو (Kwang-Hyun Cho) از بخش مهندسی زیست و مغز یک تکنولوژی پیشگامانه توسعه داده اند که می تواند سرطان روده بزرگ را با تبدیل سلول های سرطانی به یک سلول عادی بدون از بین بردن آنها معالجه کند. بدین سبب از عوارض جانبی جلوگیری می شود.
به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران بر این مشاهدات متمرکز شدند که در طول پروسه آنکوژن یا تومورزایی، سلول های طبیعی در طول مسیر تمایز خود پسرفت می کنند. با تاکید بر این یافته ها، آنها فناوری ایجاد یک دوقلوی دیجیتالی از شبکه ژنی در رابطه با مسیر تمایز سلول های طبیعی را توسعه دادند.
بوسیله تحلیل و بررسی شبیه سازی، این گروه بطور سیستماتیک سوئیچ های مولکولی اصلی را که موجب تمایز سلولی طبیعی می شوند، شناسایی نمودند. هنگامی که این سوئیچ ها بر روی سلول های سرطانی روده بزرگ اعمال شد، سلول های سرطانی به حالت عادی بازگشتند؛ نتیجه ای که بوسیله آزمایش های مولکولی و سلولی و همین طور مطالعات حیوانی تأیید شد.
این مطالعه نشان میدهد که بازگشت سلول های سرطانی به سلول عادی می تواند بجای تکیه بر اکتشافات بی نظیر، با تحلیل و بررسی و استفاده از دوقلوی دیجیتالی شبکه ژنی سلول سرطانی، بطور سیستماتیک به دست آید. این یافته ها نویدبخش توسعه درمان های برگشت پذیر سرطان است که می تواند برای انواع مختلف سرطان اعمال شود.
پروفسور کوانگ هیون چو اظهار داشت: این واقعیت که سلول های سرطانی را می توان به سلول های طبیعی تبدیل کرد، یک پدیده اعجاب انگیز است. این مطالعه ثابت می کند که چنین بازگشتی می تواند بطور سیستماتیک ایجاد شود.
ایشان سپس اشاره کرد: این مطالعه مفهوم جدید درمان سرطان برگشت پذیر را با بازگرداندن سلول های سرطانی به سلول های طبیعی معرفی می کند.
این مطالعه توسط وزارت علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات و بنیاد تحقیقات ملی کره حمایت شد.



منبع:

1403/10/06
12:21:19
5.0 / 5
13
تگهای خبر: آزمایش , پژوهش , تحقیقات , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است