تشریح جزئیات و زمان اعلام نتایج پذیرش واحدهای فناور و استارتاپی در پارک فناوری دانشگاه امیرکبیر

تشریح جزئیات و زمان اعلام نتایج پذیرش واحدهای فناور و استارتاپی در پارک فناوری دانشگاه امیرکبیر

به گزارش با فناوری، در نخستین رویداد پذیرش واحد فناور و استارتاپی در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر جزئیات پذیرش واحدهای فناور و استارتاپی در این پارک تشریح شد.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا، دکتر سید مسعود قریشی، معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ثبت نام ۲۲۰ شرکت فناور و ۱۰۰ استارتاپ متقاضی پذیرش در این پارک اطلاع داد و اظهار داشت: لیست نهائی شرکت ها و استارتاپ های راه یافته به مرحله پذیرش نهائی ۱۵ اسفند ماه اعلام می شود.

وی ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور تسهیل تجاری سازی محصولات دانش بنیان، مبادرت به انتشار فراخوانی از ۱۴ تا ۳۰ بهمن ماه برای جذب واحدهای فناور و استارتاپی کرد که تیم ها و شرکتهای برتر مشمول حمایت های پارک فناوری این دانشگاه می شوند.

قریشی تصریح کرد: این برنامه شامل پذیرش استارتاپ و شرکت در چهار سطح پیش رشد، رشد، رشدیافته و شرکتهای بزرگ است.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه اظهار داشت: از بین ۲۲۰ شرکت، ۱۳۰ شرکت فناور به مرحله داوری نهائی راه یافتند که از این تعداد ۳۰ درصد پذیرش می شوند.

قریشی اضافه کرد: بعضی از موارد مهم داوری شامل معیارهای عمومی (تحصیلات تیم، تجربه، انگیزه و پشتکار، توانایی تیم)؛ معیارهای اقتصادی (بازار، سرمایه، مزیت رقابتی، استراتژی کسب و کار) و معیارهای فنی (نوآوری، فناوری، چرخه عمر، فرآیندهای تولید یا خدمت، استانداردها و تاییدیه های لازم در مورد فعالیت شرکت) است و اگر شرکت به معنای واقعی فناور و از استراتژی بازار خوب برخوردار باشد، شرایط موردنیاز برای ورود به پارک را دریافت خواهد کرد، در ضمن امتیاز ویژه ای برای حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه لحاظ شده است. شرکتهای پذیرفته شده می توانند از مزایای قانون جهش تولید دانش بنیان و خدمات پارک علم و فناوری بهره مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: عرضه خدمات توسعه کسب و کار، معافیت های مالیاتی، مشاوره های کسب و کار و فضای استقرار در پارک علم و فناوری از دیگر مزایای این رویداد برای شرکت هایی که به عضویت پارک راه می یابند، است.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: در نهایت، از تعداد ۱۳۰ شرکت مرحله نهایی، ۳۵ شرکت پذیرفته می شوند.

قریشی در رابطه با استارتاپ ها هم اظهار داشت: ۱۰۰ استارتاپ ثبت نام کردند که حداقل ۵۰ درصد پذیرش می شوند.



1403/12/10
11:26:17
5.0 / 5
4769
تگهای خبر: استارتاپ , استاندارد , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

از آخرین تحولات دنیای فناوری آگاه شوید و دانش خود را افزایش دهید

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است