حلزون ها یک شهر را در آمریکا به قرنطینه کشاندند

حلزون ها یک شهر را در آمریکا به قرنطینه کشاندند

به گزارش با فناوری حلزون های غول پیکری که می توانند به اندازه یک موش صحرایی رشد کنند، به علت این که حامل انگلی هستند که باعث بیماری مننژیت در انسان می شود، شهر ˮپورت ریچیˮ را در ایالت فلوریدای آمریکا به قرنطینه کشاندند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، حلزون های غول پیکری که می توانند تا ۲۰ سانتی متر و به اندازه یک موش صحرایی رشد کنند، کل یک شهر را در ایالت فلوریدای آمریکا مجبور به قرنطینه کرده اند.
این شکم آخر مهاجم که بومی آفریقا هستند، حامل انگلی هستند که منجر به مبتلا شدن به بیماری مننژیت در انسان می شود.
مننژیت التهاب پرده های محافظی است که مغز و نخاع را پوشانده اند و به صورت مشترک مننژ یا شامگان نامیده می شوند. این التهاب امکان دارد عامل ویروسی، باکتریایی یا سایر ریزاندامگان داشته باشد و در موارد کمتری در اثر تجویز داروهای خاصی به وجود آید. مننژیت می تواند به علت نزدیکی التهاب به مغز و نخاع، زندگی بیمار را به خطر بیاندازد، ازاین رو این شرایط را تحت عنوان فوریت پزشکی دسته بندی می کنند.
به قول مقامات شهر "پورت ریچی"، این قرنطینه به مدت دو سال ادامه خواهد داشت، اما برخلاف قرنطینه های ویروس کرونا، ساکنان فقط از انتقال گیاهان، خاک، زباله های خانگی، کمپوست و مصالح ساختمانی به خارج از منطقه منع شده اند.
اداره کشاورزی و خدمات مصرف کننده فلوریدا(FDACS) تایید نمود که این موجود در شهر "پورت ریچی" در تاریخ ۲۳ ژوئن دیده شده است و منطقه در روز بعد قرنطینه شده است.
این حلزون برای محیط زیست هم مضر است و بیشتر از ۵۰۰ گیاه مختلف را می خورد و گویا علاقه ای هم به بتن دارد که آنرا برای ساختمان ها هم مضر می کند.
به قول وزارت کشاورزی ایالات متحده، این نوع از حلزون ها برای نخستین بار در دهه ۱۹۶۰ در جنوب فلوریدا مشاهده شدند و تقریباً ۱۰ سال طول کشید و یک میلیون دلار هزینه برداشت تا این منطقه از شر آنها خلاص شود.
قابل ذکر است که این حلزون ها به سرعت تکثیر می شوند و در طول یک سال حدود ۱۲۰۰ تخم می گذارند.
وزارت کشاورزی ایالات متحده در اطلاعیه ای اعلام نمود: هر حلزون همزمان دارای اندام های تولید مثل نرینه و ماده است و هر حلزون بعد از یک جفت گیری می تواند ۱۰۰ تا ۵۰۰ تخم تولید نماید. همینطور این حلزون ها می توانند چندین بار دیگر بدون جفت گیری باردیگر تولید مثل کنند. آنها می توانند هر دو تا سه ماه یک مرتبه تخم گذاری کنند.
این حلزون ها همینطور به سختی از بین می روند، چونکه هیچ گونه شکارچی طبیعی ندارند. هر حلزون می تواند تا ۹ سال عمر کند و طول آن به ۲۰ سانتیمتر برسد.
مقابله با این آفت از روز چهارشنبه ۲۹ ژوئن ۲۰۲۲ با استفاده از یک آفت کش به نام "متالدئید" که برای کنترل حلزون ها و لیسه ها استفاده می شود، شروع شده است. این ماده برای محصولات سبزی و زینتی در مزرعه یا گلخانه، درختان میوه، گیاهان میوه دار کوچک، باغات آووکادو و مرکبات، درختان توت و درختان موز و مناطق مسکونی تایید شده است.




منبع:

1401/04/11
21:47:44
5.0 / 5
524
تگهای خبر: تولید , خدمات , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است