طوفان پرتاب آرتمیس1 را باردیگر لغو کرد

طوفان پرتاب آرتمیس1 را باردیگر لغو کرد

به گزارش با فناوری، ناسا به خاطر وقوع طوفان مجبور شد پرتاب ˮآرتمیس۱ˮ را باردیگر لغو کند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، ناسا روز سه شنبه ۲۷ سپتامبر را برای پرتاب "آرتمیس۱"(Artemis ۱) از "مرکز فضایی کندی"(KSC) در فلوریدا مورد نظر داشت. این طرح تا روز ۲۳ سپتامبر باقی مانده بود؛ باآنکه مقامات ناسا تاکید نمودند که احتمال وقوع یک طوفان به نام "Tropical Depression ۹" در دریای کارائیب وجود دارد.
طوفان Tropical Depression ۹ در اواخر روز جمعه شدت یافت و انتظار می رود که قدرت بیشتری پیدا کند. به قول "مرکز ملی طوفان آمریکا"(NHC)، این طوفان درحال حرکت به سمت شمال است و بیشتر مدلها پیشبینی می کنند که تا اواسط هفته آینده بعنوان یک طوفان واقعی به فلوریدا خواهد رسید.


ناسا مطمئنا نمی خواست که پروژه چند میلیارد دلاری آرتمیس۱ شامل "سیستم پرتاب فضایی"(SLS) که در بالای آن یک کپسول فضایی "اوریون"(Orion) قرار دارد، هنگام وزش بادهای طوفانی روی سکوی پرتاب قرار بگیرد. بنابراین، مأموریت را باردیگر به عقب انداخت.
مقامات ناسا در بیانیه جدیدی گفتند: طی جلسه بامداد شنبه، گروه تصمیم گرفت از آماده سازی برای تاریخ پرتاب سه شنبه خودداری کند تا بتواند سیستم هایی را برای بازگرداندن سیستم پرتاب فضایی و فضاپیمای اوریون به ساختمان مونتاژ وسایل نقلیه تنظیم کند. مهندسان، تصمیم گیری نهایی را به تعویق انداختند تا امکان جمع آوری و تحلیل و بررسی داده های بیشتر فراهم گردد.
اگر گروه تصمیم بگیرد که آرتمیس۱ را روی سکوی پرتاب نگه دارد، مأموریت هنوز هم می تواند به تاریخ پرتاب پشتیبان در دوم اکتبر برسد. با این حال، بازگشت به ساختمان مونتاژ حدودا قطعا آن روز را هم از برنامه خارج می کند.
آرتمیس۱، اولین مأموریت در برنامه آرتمیس ناسا است که هدف حضور دائمی انسان در ماه و اطراف آن تا آخر دهه ۲۰۲۰ را دنبال می کند. آرتمیس۱، کپسول اوریون را به یک سفر بدون سرنشین به مدار ماه خواهد فرستاد. اگر همه چیز در مورد این پرواز خوب پیش برود، آرتمیس۲، فضانوردان را در سال ۲۰۲۴ به دور ماه خواهد فرستاد و آرتمیس۳ در سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶، انسان را در نزدیکی قطب جنوب ماه فرود خواهد آورد.
موشک ماه از اواسط ماه آگوست در سکوی پرتاب ۳۹B مرکز فضایی کندی قرار دارد. ناسا ابتدا کوشش کرد این مأموریت را در ۲۹ اوت و سوم سپتامبر انجام دهد اما هر دو بار به خاطر نقص فنی خنثی شد.
مشکل سوم سپتامبر، نشت سوخت هیدروژن مایع در سامانه پرتاب فضایی بود. گروه مأموریت، این مشکل را با جایگزینی دو مولفه در قسمت صدمه دیده برطرف کرد. اثربخشی این تعمیر در روز چهارشنبه ۲۱ سپتامبر طی یک آزمایش بلندمدت سوخت گیری نشان داده شد.




منبع:

1401/07/04
11:54:32
5.0 / 5
446
تگهای خبر: آزمایش , فضاپیما , مهندس , موشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است