در گفت وگو با با فناوری اعلام شد؛
مصادیق پرتکرار شکایت در عرصه ارتباطات
به گزارش با فناوری، مدیر کل صیانت از حقوق مصرف کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تشریح مصادیق جدید شکایت کاربران در عرصه ارتباطات اظهار داشت: مجموع شکایات ثبت شده 138 هزار و 957 مورد بوده است.
پیمان قره داغی در گفت و گو با خبرنگار مهر درباب شاخص متوسط زمان پاسخگویی به شکایات نیز اضافه کرد: متوسط زمان پاسخگویی به شکایات در ۸ ماه ابتدای سال جاری در مقایسه با ۸ ماه ابتدای سال قبل از ۸ روز کاری به ۷.۱۷ روز کاری کم شده است.
وی با اعلان اینکه شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ در ۸ ماه سال جاری ۱۳۸ هزار و ۹۵۷ مورد بوده است، اظهار داشت: میانگین زمان پاسخگویی شرکت مخابرات ایران نیز در ۸ ماه ابتدای سال جاری در مقایسه با ۸ ماه ابتدای سال قبل از ۹.۰۲ روز کاری به ۸.۱۰ روز کاری کاهش داشته است. میانگین زمان پاسخگویی در بخش سیار هم کاهش محسوسی داشته و از ۷.۸ به ۶.۳۵ رسیده است اما در بخش پست زمان پاسخگویی از ۶.۲ به ۶.۴ رسیده که حاکی از افزایش متوسط زمان پاسخگویی است.
سهم شکایت ثبت شده به تفکیک استان ها
قره داغی درباب سهم شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ به تفکیک استانهای کشور نیز اظهار داشت: سهم شکایات ثبت شده استان تهران در حدود ۲۶ درصد از کل شکایات در ۸ ماهه ابتدای سال جاری است، استانهای خراسان رضوی با ۱۲ درصد و استان خوزستان با ۹.۵۰ درصد پس از استان تهران دارای بیشترین سهم شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ هستند. استانهای اصفهان، مازندران و البرز در رده های بعدی هستند.
وی افزود: استانهای کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سمنان و چهارمحال و بختیاری دارای پایین ترین میزان شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ هستند.
قره داغی درباب سهم هر پروانه از شکایات اضافه کرد: بیشترین سهم شکایات در رابطه با شرکت مخابرات ایران و معادل ۵۴ درصد از کل شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ است. همین طور سهم اپراتورهای سیار (MNO) در شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ از ۲۵.۸ به ۲۱.۲۶ کاهش پیدا کرده و همین طور سهم شرکت های FCP نیز با کاهش ۳ درصدی از ۱۳.۳ به ۱۰ را شاهد می باشیم.
وی درباب شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ در عرصه شرکت پست اضافه کرد: سهم شرکت های فعال در بخش پست از ۳.۶ در ۸ ماهه سال قبل به ۷.۴ در ۸ ماه سال جدید بالا رفته است.
مصادیق پرتکرار شکایت ثبت شده در سامانه ۱۹۵
مدیر کل صیانت از حقوق مصرف کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات با اشاره به مصادیق پرتکرار شکایات ثبت شده در سامانه اضافه کرد: قطع ارتباط تلفن ثابت پرتکرارترین مصداق شکایت ثبت شده است که در حدود ۳۱ درصد از کل شکایات را به خود اختصاص داده که عمده دلیل قطع ارتباط تلفن ثابت به سبب سرقت تجهیزات مخابراتی است. این در حالیست که سهم این مساله در ۸ ماه سال قبل ۲۴ درصد بوده و نشان دهنده رشد معادل ۷ درصد قطع تلفن ثابت به سبب سرقت است که نیازمند هوشیاری و همکاری مردم و اعلام هرگونه حرکات مشکوک درباب سرقت تجهیزات و کابل های مخابراتی به پلیس و یا مراکز پشتیبانی مخابرات ایران است.
قره داغی افزود: ۱۱.۵ درصد از شکایت مربوط به عدم تضمین کیفیت سرویس فروخته شده است که بخش اعظم این مصداق به سبب فرسودگی و زیرساخت نامناسب شبکه کابل مسی کشور و همین طور محدودیت های در رابطه با تکنولوژی ADSL است که با توسعه فیبر نوری در سطح کشور انتظار می رود در سال آتی وضعیت مناسبی را در این مورد شاهد باشیم.
وی اشاره کرد: سومین مصداق پرتکرار شکایات در سامانه ۱۹۵ مربوط به عدم جمع آوری سرویس اینترنت است که سهم آن از ۹ درصد به ۶ درصد کم شده است.
افزایش شکایت عدم آنتن دهی شبکه موبایل
قره داغی درباب شکایات مربوط به عدم آنتن دهی شبکه موبایل اضافه کرد: یکی دیگر از مصادیق پرتکرار عدم آنتن دهی شبکه موبایل است که سهم آن از ۴ درصد در هشت ماه سال قبل به ۵ درصد در ۸ ماهه اول سال جاری بالا رفته است؛ که لازم است هموطنان و دستگاه های اجرائی همکاری مناسب را جهت ایجاد سایت های جدید که بمنظور افزایش کیفیت و بهبود کیفیت مکالمه و اینترنت از طرف اپراتورهای سیار برنامه ریزی شده است را داشته باشند و از ایجاد ممانعت برای توسعه شبکه خودداری نمایند.
مدیرکل صیانت از حقوق مصرف کننده سازمان رگولاتوری در آخر اظهار داشت: در کشور ما برخلاف اغلب کشورهای دیگر حدود ۷۰ درصد مردم از دیتای موبایل و ۳۰ درصد از دیتای ثابت استفاده می نمایند که با اجرا و توسعه شبکه فیبر میزان استفاده از دیتای پهن باند شبکه ثابت بالا رفته و با کاهش بار ترافیکی شبکه سیار در کنار توسعه و ارتقای شبکه پهن باند سیار خدمات با سرعت و کیفیت بهتر به دست مشترکین برسد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب