دبیر ستاد حمل و نقل معاونت علمی مطرح كرد

با حکمرانی خوب می توان جلوی تعطیلی شرکت ها را گرفت

با حکمرانی خوب می توان جلوی تعطیلی شرکت ها را گرفت

به گزارش با فناوری، دبیر ستاد توسعه حمل و نقل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با تأکید بر ضرورت حکمرانی مناسب در عرصه فناوری، اظهار داشت: در عرصه های فضایی و هوایی باید حکمرانی به شکلی باشد که در آینده مجبور به جلوگیری از فعالیت شرکت های فعال در عرصه نباشیم.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا دکتر حسین شکری امروز در رویداد ملی فضایی سهیل با اشاره به نقش حکمرانی علم و فناوری در صنعت فضایی، اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان دستگاه مسؤول در عرصه فناوری کشور اهتمام کرده است که بصورت حمایتی در کنار هم دستگاه رگولاتور و هم سازمان های بهره بردار قرار گیرد.
وی ادامه داد: در بخش صنعت هوایی در سالهای قبل در عرصه پهپاد تحولات خوبی شکل گرفت و یک حکمرانی خوبی میان بخش های دولتی و خصوصی رخ داد و شرکتها و کسب و کارهای بسیار زیادی در این زمینه تشکیل شده است، ولی متاسفانه به سبب اینکه حکمرانی فناوری به سرعت شکل نگرفت، شاهد تداخل هایی در شرکتها هستیم و خیلی از شرکتها پیگیر این مساله هستند.
شکری با اعلان اینکه این امر درس آموخته ای برای صنعت فضایی محسوب می شود، اشاره کرد: اساسا صنعت فضایی، توسعه می یابد و شرکتها و استارت آپ های زیادی در دنیا در این زمینه ایفای نقش می کنند و در ایران نیز این روند درحال توسعه است. نمونه آن پهپاد است و حکمرانی آن باید به این صورت باشد که در آینده مجبور نباشیم جلوی فعالیت شرکت هایی که در این زمینه شکل گرفته اند را بگیریم و این امر نیازمند حکمرانی دقیق است که خوشبختانه در این زمینه به وجود آمده است.
دبیر ستاد توسعه حمل و نقل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری افزود: در عرصه فضایی نیز با برنامه ۱۰ ساله ای که سازمان فضایی تدوین کرده است، کشور در این زمینه به پیش خواهد رفت و بخش های خصوصی و فناوری در این زمینه حرف هایی خواهند داشت.
شکری با اشاره به کارهای معاونت علمی در عرصه هوایی و ساخت هواپیما، اشاره کرد: ۶۰ تا ۷۰ سال از ساخت هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ می گذرد و زمانی این هواپیما ساخته شد که امکانات و تجهیزات زیادی در اختیار مهندسان آن زمان نبوده است، ولی این هواپیما ساخته شد. این نترسیدن ها در این زمینه بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: اگر بتوانیم قواعد و قوانین فعلی را کنار بگذاریم و به سمت نوآوری و فناوری به پیش برویم، اساسا می توانیم در این زمینه موفق باشیم.
دبیر ستاد حمل و نقل معاونت علمی با اشاره به همکاری انجام شده با کشور روسیه، اظهار داشت: در یکی از سفرها یکی از مسؤولان کشور روسیه که در ایران حضور داشت، از خیلی از صنایع کشور بازدید کرد ولی تمایل ایشان به بازدید از شرکت هایی بود که بر روی نوآوری های جدید کار می کردند.
شکری تصریح کرد: خیلی از کشورهایی مانند چین و روسیه به زیر ساخت هواپیماهای غربی دست نمی زنند و به کشورهای اروپایی ارجاع داده می شود و پس از تعمیرات به این کشورها باز می گردند و این در حالیست که آنها تجهیزات و قطعات هوایی می سازند، ولی جرات دست زدن به قطعات اروپایی را ندارند؛ ولی این اتفاق در کشور ما رخ داده و مهندسان ما این جسارت را دارند و دستورالعمل ها را برمبنای استانداردها اجرائی می کنند.



1403/02/25
12:52:05
5.0 / 5
393
تگهای خبر: استاندارد , دانش بنیان , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است