علیرغم تاكید معاون علمی رئیس جمهور؛

وعده ها در پشتیبانی از استارتاپ های نوپای تجهیزات پزشکی اجرا نشد

وعده ها در پشتیبانی از استارتاپ های نوپای تجهیزات پزشکی اجرا نشد

با فناوری: مدیر یک شرکت دانش بنیان فعال در عرصه تجهیزات پزشکی، از خلف وعده معاونت علمی در اجرای تعهدات خود در قرارداد با 7 شرکت دانش بنیان و پشتیبانی از استارتاپ های نوپا تجهیزات پزشکی انتقاد نمود.



مصطفی تقی پور مؤسس و رییس هیأت مدیره شرکت دانش بنیان مد فناوران پلاس در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شکست یک طرح ملی فناورانه در عرصه تجهیزات پزشکی به سبب عدم تامین منابع مالی از طرف معاونت علمی، درباره ی جزییات آن توضیح داد و اظهار داشت: شهریور ماه سال قبل نشست امضای قرارداد بین معاونت علمی و ۷ شرکت منتخبِ «رویداد رویانو» با هدف توسعه محصولات راهبردی و پیشرفته حوزه تجهیزات پزشکی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اجرا شد.
این فعال دانش بنیان ضمن اشاره به این که رویانو با هدف ایجاد شرکت های رویشی فناور نوپا در عرصه سلامت همزمان با یکم شهریورماه روز پزشک شکل گرفت، اظهار داشت: در این رویداد شرکت های مختلف طرح های خودرا ارسال کردند که پس از ۵ ماه بررسی طرح ها در عرصه تجهیزات پزشکی، در نهایت ۷ شرکت پس از سه مرحله داوری برای راهبری یک طرح ملی به نام طرح رویانو انتخاب شدند. در این طرح قرار بود شرکت های دانش بنیان بزرگ این حوزه که دارای واحد تحقیق و توسعه فعال می باشند و طرح های در دست اجرا دارند و یا می خواهند روی استارتاپ ها در آینده سرمایه گذاری کنند، با مشارکت معاونت علمی این کار را انجام دهند.
وعده معاونت علمی برای اختصاص ۱۳۴ میلیارد به ۷ شرکت در طرح رویانو
رئیس هیأت مدیره شرکت دانش بنیان مد فناوران پلاس بیان کرد: بر طبق این طرح قرار شد مبلغ ۱۳۴ میلیارد تومان بین ۷ شرکت منتخب، برای سرمایه گذاری مشترک بر روی استارتاپ های نوپا اختصاص یابد و بگفته رییس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری در قالب این طرح، قرار بود هر محصول بین ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان برای توسعه مورد حمایت قرار گیرد.
انعقاد قرارداد برای پشتیبانی از استارتاپ های کوچک حوزه تجهیزات پزشکی
وی درباره ی اهداف این طرح ملی نیز توضیح داد و اظهار داشت: هدف از رویانو و قرارداد منعقد شده این بود که واحدهای تحقیق و توسعه خروجی محور (محصول محور) در شرکت های دانش بنیان حوزه تجهیزات پزشکی فعال تر شوند و همین طور استارتاپ های کوچک مورد حمایت قرار گیرند که هم موجب جلوگیری از مهاجرت متخصصان این حوزه شود و هم یک اکوسیستمی را ایجاد کنند که با سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری تبدیل به محصول شود.
تقی پور افزود: در این طرح قسمتی از تعهدات مالی با شرکت های دانش بنیان و قسمتی از تعهدات با معاونت علمی بود و از ابتدا قرار بود از محل منابع ملی، اعتبارات اجرای این طرح تامین شود. دکتر دهقانی معاون علمی رییس جمهور در نشست امضای قرارداد خطاب به معاونان خود تاکید نمودند که «اگر این کار انجام نشود، مقصر ما هستیم و اشکال از جانب ما است، چونکه شرکت های دانش بنیان پای کار آمده اند و تفاهم نامه امضا شده است». در این نشست این امیدواری داده شد که باتوجه به مشکلات منابع در دولت اما در کوتاه مدت این طرح ها به عاقبت برسد.
تخصیص ۲۵ درصدی منابع مالی فقط به چندین شرکت
این مدیر دانش بنیان با انتقاد از عدم اجرای تعهدات معاونت علمی در این قرارداد اظهار داشت: تا جایی که بنده اطلاع دارم قسمتی از تعهدات معاونت علمی اجرا نشده و فقط تعدادی از آن ۷ شرکت، تنها ۲۵ درصد از منابع مالی ذکر شده در قرارداد را دریافت کرده اند. هم اکنون با پایان کار دولت سیزدهم شاهد می باشیم یک طرح ملی که با یک تفکر مدرن و درستی شکل گرفته شود، متأسفانه با شکست روبه رو شده است.
وی اضافه کرد: ما از طرق مختلف پیگیری هایی را انجام داده ایم اما به نتیجه نرسیده ایم. به نظر بنده ناهماهنگی و اختلافات داخلی معاونت علمی به خصوص در بخش تامین مالی سبب شد که این تعهدات محقق نشود.

1403/04/27
13:11:02
5.0 / 5
261
تگهای خبر: استارتاپ , دانش بنیان , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است