برگزاری بیست و سومین نشست سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی كشور

تاکید بر تجاری سازی فناوری و هم افزایی صنعت و پژوهش

تاکید بر تجاری سازی فناوری و هم افزایی صنعت و پژوهش

به گزارش با فناوری، بیست و سومین نشست سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی کشور با میزبانی فن بازار هرمزگان در بندرعباس برگزار گردید. این رویداد مهم با حضور مقامات ارشد استانی و ملی، کارگزاران فناوری و متخصصین صنعت، به بررسی چالش ها و فرصت های تجاری سازی تکنولوژی های جدید و تقویت همکاریهای میان محققان و صنایع مختلف پرداخت.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا، بیست و سومین نشست سراسری فن بازارهای منطقه ای و تخصصی کشور به میزبانی فن بازار منطقه ای هرمزگان در بندرعباس برگزار شد.
به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این نشست با حضور عادل شهرزاد، معاون اقتصادی استانداری هرمزگان؛ احسان کامرانی، معاون سیاسی استانداری هرمزگان؛ مجتبی جباری پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس؛ تورج محمدی، مشاور رئیس پارک فناوری پردیس؛ محمد صالح خالقی، دبیر شبکه فن بازار ملی ایران؛ سد امیر امیری زاد، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان؛ مدیران فن بازارهای منطقه ای و تخصصی کشور، کارگزاران تجارت فناوری و تعدادی از مدیران استانی برگزار شد.
این نشست فرصتی برای تبادل تجربیات، هم افزایی فعالیتهای فن بازارها و شناسایی نیازهای فناورانه صنایع و بنگاه های اقتصادی کشور بود و راهکارهای رفع این نیازها موردبحث و بررسی قرار گرفت.
در این رویداد، فن بازار ملی ایران بعنوان پل ارتباطی بین محققان، فناوران، دانشگاه ها و صنایع، نقش خود در تجاری سازی تکنولوژی های جدید و توسعه بازار فناوری را به نمایش گذاشت.
شهرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان هم ضمن اشاره به موانع توسعه فناوری در کشور، بیان کرد که تفکر توسعه در کشور هنوز نهادینه نشده است.
وی عدم نظام اولویت بندی و ضعف در بانکهای اطلاعاتی را از بزرگ ترین خلأهای توسعه فناوری دانست و بر استفاده بهینه از ظرفیت تسهیلات ۲۰۰ همتی قانون بودجه برای توسعه فناوری تاکید کرد.
مجتبی جباری پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، ضمن تقدیر از برگزاری این نشست ها در استانهای مختلف، آنرا فرصتی مغتنم برای آشنایی با ظرفیتهای مناطق مختلف کشور دانست.
وی مطرح کرد: یادگیری تجارب موفق و ناموفق سبب بهبود سیاستگذاری ها و تقویت شبکه سازی بین بازیگران تجارت فناوری خواهد شد.
جباری پور به نقش تالار معاملات فناوری بعنوان یکی از وظایف مهم فن بازارها اشاره نمود و خواهان استفاده حداکثری از ظرفیتهای قانونی فن بازارها شد.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، در ادامه تاکید کرد: فن بازارها باید توازن میان برگزاری رویدادها و خروجی های عملی آنها را برقرار کرده و از رویداد زدگی جلوگیری نمایند. همینطور بهبود سامانه فن بازار و نقش پررنگ تر بروکرها در فرآیند همرسانی فناوری از دیگر اولویت های مطرح شده در نشست بود.
محمدی، مشاور رئیس پارک فناوری پردیس در این جلسه با تاکید بر نقش فناوری و نوآوری بعنوان شاه کلید توسعه، بیان نمود: هیچ کشوری بدون توجه به این حوزه پیشرفت نکرده است.
وی ضمن اشاره به فناوری نرم و جایگاه فن بازارها در این بخش، پیشنهاد تشکیل شورای فن بازار به شکل فصلی را بیان نمود.
همینطور ایجاد بانک اطلاعات فناوری های هر استان و تعامل آنها در چارچوب یک ساختار ملی، پیشگیری از موازی کاری و هزینه کردهای مضاعف و هم گرایی فعالیتهای فن بازارها همچون مزایای شبکه فن بازارهای منطقه ای عنوان شد.
وی در سخنرانی خود اظهار نمود: تنها نهاد و تشکلی که انگیزه دارد دانش و فناوری را از دل دانشگاه ها استخراج کند، کارگزاران فن بازار هستند و باید به این مورد توجه ویژه ای شود.
وی بر نقش کلیدی بروکرها در تجاری سازی فناوری ها و رفع نیازهای فناورانه صنایع تاکید کرد.
امیری زاد، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان ضمن خوشامدگویی و عرضه تصویری از ظرفیتهای استان، اعلام نمود: هرمزگان با داشتن دو منطقه آزاد، شش منطقه ویژه اقتصادی و بیشتر از ۱۰۰۰ واحد صنعتی از ظرفیتهای بسیاری برخوردار می باشد.
وی ضمن اشاره به ظرفیتهای صیادی و کشاورزی استان، اضافه کرد: با تشکیل صنایع کوچک و توسعه بخش های پایین دستی صنایع بزرگ، حلقه های اقتصادی استان تکمیل شد.
اما از ابتدای دهه ۹۰ احتیاج به فناوری در استان احساس شد و با همکاری دانشگاه ها و بخش های فعال این حوزه، دفتر فن بازار منطقه ای در سال ۱۳۹۹ شروع به کارکرد و حلقه مفقوده شناسایی نیازهای فناورانه صنایع تکمیل شد.
محمد گلستانی، مدیر توسعه صنعتی و فناوری شرکت شهرک های صنعتی، در گفتگوی آنلاین خود با حاضران به مبحث ناترازی انرژی در شهرک های صنعتی اشاره نمود و این مساله را عاملی برای خسارات جدی دانست.
وی بیان نمود: فن بازار منطقه ای تهران پیگیر این مورد در کنفرانس های مدیریت فناوری و نوآوری است و از سایر فن بازارها خواست در این حوزه همکاری کنند.
مدیر توسعه صنعتی و فناوری شرکت شهرک های صنعتی همینطور بر توسعه الکتروموتورها بعنوان یکی از مسائل تأکیدی وزارت صنعت تاکید کرد و این مورد را در برنامه عملیاتی سال آینده فن بازارها قرارداد.
در ادامه، کامران باقری، مدرس حوزه نوآوری، به عرضه ای در رابطه با هوش مصنوعی و الزامات یادگیری عمیق پرداخت.
وی بعضی از نرم افزارهای ساخته شده ایرانی در این عرصه را بررسی و ظرفیتهای داخلی کشور در این حوزه را شرح داد.
در قسمت پایانی نشست، بحث آزاد حول موضوع هایی نظیر ایجاد و راهبری تالار معاملات فناوری طبق ماده ۲۵ آئین نامه مقررات منطقه بین المللی نوآوری ایران، نقش دفاتر فن بازار منطقه ای در پارک های دانش و فناوری، اصلاح مدل ارزیابی فن بازارها، تشکیل شبکه راهبری فن بازارها به شکل ماهانه و مدیریت دانش در فن بازار جهت انتقال تجارب به اعضای جدید برگزار گردید.
نشست بیست و سوم فن بازارهای منطقه ای و تخصصی باهدف شبکه سازی، انتقال تجربیات و هم افزایی فعالیتهای فناورانه برگزار شد و بر نقش کلیدی بروکرها در توسعه فناوری و رفع نیازهای صنایع تاکید ویژه ای داشت.
شبکه فن بازار ملی ایران بر مبنای نقشه جامع علمی کشور و ابلاغیه های شورایعالی انقلاب فرهنگی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و همینطور آئین نامه منطقه بین المللی نوآوری ایران وظیفه توسعه بازار فناوری را از راه ایجاد و راهبری فن بازارها و کارگزاران تجارت فناوری عهده دار است.


1403/10/01
10:34:31
5.0 / 5
4
تگهای خبر: بازی , پژوهش , تكنولوژی , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است