نخستین پیوند کلیه دوگانه رباتیک در ابوظبی انجام شد

نخستین پیوند کلیه دوگانه رباتیک در ابوظبی انجام شد

به گزارش با فناوری، کلینیک کلیولند ابوظبی، نخستین پیوند کلیه دوگانه رباتیک امارات متحده عربی را از یک فرد اهداکننده متوفی با موفقیت انجام داده است.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا، این روش پیشگامانه شامل پیوند همزمان دو کلیه از یک اهداکننده متوفی به یک بیمار ۷۸ ساله اماراتی دچار بیماری کلیوی بود.
به نقل از الاتحاد، بیمار که به مدت سه سال تحت همودیالیز بود، احتیاج به پیوند دوگانه داشت، چونکه کلیه های اهداکننده به تنهایی برای رفع نیازهای متابولیکی او کافی نبودند. گروه پزشکی با پیوند هر دو کلیه، عملکرد کلیه او را بهینه کردند که برای بهبودی و سلامت طولانی مدت بیمار خیلی مهم است.
این شیوه به صورت ویژه زمانی مفید می باشد که کلیه های اهدایی کوچکتر هستند یا عملکرد فردی آنها کاسته شده است که وضعیتی است که گاهی در اهداکنندگان فوت شده عضو مشاهده می شود.
دکتر جورجس پاسکال هابر (Georges-Pascal Haber)، مدیر عامل کلینیک کلیولند ابوظبی، اهمیت این موفقیت را یادآور شد و اظهار داشت: اجرای موفقیت آمیز پیوند کلیه دوگانه رباتیک بر تعهد ما به عرضه مراقبت های بهداشتی در سطح جهانی و پیش بردن مرزهای پزشکی تاکید دارد. این نقطه عطف نه تنها یک موفقیت مهم برای کلینیک کلیولند ابوظبی است، بلکه گامی رو به جلو برای منطقه است. عرضه دسترسی بیماران به پیشرفته ترین روش های جراحی بدون شک کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد.
در این شیوه از فناوری به کمک سیستم رباتیک برای عرضه یک گزینه کم تهاجمی با کاهش زمان بهبودی و نتایج بهتر استفاده شد. این بیمار که در حین دیالیز با عوارض گوناگونی روبرو شده بود، حالا علایم قابل توجهی از بهبودی را نشان داده است.
دکتر بشیر سانکاری (Bashir Sankari)، رئیس مؤسسه اورولوژی در کلینیک کلیولند ابوظبی، که این شیوه را رهبری کرد، بر تاثیر این نوآوری تاکید کرد و اظهار داشت: این پیوند کلیه دوگانه و رباتیک با پیوند دو کلیه به صورت همزمان، عملکرد کلیه را بهینه می کند. این نشان دهنده یک پیشرفت حیاتی برای بیماران با مشکل عملکرد اندام صدمه دیده مواجهند.
دکتر محمد التمامی (Mohamed Eltemamy)، جراح رباتیک پیشرو در کلینیک کلیولند، اوهایو، اضافه کرد: پیوند کلیه دوگانه رباتیک پیشرفت قابل توجهی است. روش رباتیک دقت را زیاد می کند و دید سه بعدی با وضوح بالا و انعطاف پذیری را برای انجام جراحی از راه یک برش کوچک فراهم می آورد. این رویکرد به بهبودی سریع تر، کاهش خطرات و نتایج کلی بهتر منجر می شود.
جراحی با کمک سیستم رباتیک دقت بی نظیری را عرضه می دهد و به تیم اجازه می دهد تا کلیه ها را در جای خود قرار دهد و رگ های خونی و مجاری ادراری را با حداقل تهاجم به هم متصل کند. تصویر سه بعدی باکیفیت بالا به صورت قابل توجهی خطر عفونت و عوارض پس از عمل را که در روش های سنتی رایج است، می کاهد.
این بیمار که دچار دیابت هم بود، کاندیدای پرخطری برای جراحی باز معمولی درنظر گرفته شد. پیوند کلیه دوگانه رباتیک خطرات در رابطه با نگاههای تهاجمی تر را به حداقل رساند و بهبودی سریعتر را ممکن ساخت.
او تنها چند روز بعد از عمل جراحی، بسیار زودتر از زمانیکه با روش های سنتی امکانپذیر بود، مرخص شد.



منبع:

1403/11/03
11:55:42
5.0 / 5
19
تگهای خبر: ربات , فناوری , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

از آخرین تحولات دنیای فناوری آگاه شوید و دانش خود را افزایش دهید

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است