تولید برق با راه رفتن روی اسلایم
با فناوری: تعدادی از محققان دانشگاه گوئلف با یک ماده اسلایم مانند جدید که قادر به تولید الکتریسیته در هنگام فشرده سازی است، به پیشرفت قابل توجهی دست یافته اند.
به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا، یافته های آنها که طی آزمایش هایی در دانشگاه ساسکاچوان آشکار شد، کاربردهای بالقوه متنوع این ماده را نشان میدهد.
به نقل از آی ای، این ماده منحصربه فرد ممکنست در کف پوش ها گنجانده شود و این امکان را فراهم آورد که در هنگام راه رفتن انرژی پاک تولید شود.
از پیاده روی می توان برق تولید کرد
اریکا پنسینی (Erica Pensini)، محقق اصلی این مطالعه می گوید: می توان با ارایه داده هایی در مورد راه رفتن افراد، کفی های کفش را تقویت کرد. علاوه بر این، این فناوری می تواند به عنوان پایه ای برای پوست مصنوعی عمل کند و روبات ها را مجهز کند تا فشار مناسب جهت بررسی نبض بیمار را حس کنند.
پنسینی و گروهش کشف کردند که این اسلایم می تواند به ساختارهای میکروسکوپی مختلفی تبدیل گردد. آنها مشاهده نمودند که این ساختار می تواند یک پیکربندی اسفنج مانند به خود بگیرد، یا در لایه هایی قرار گیرد که مشابه لازانیا است یا شکلی شش ضلعی داشته باشد.
این قابلیت تغییر شکل، می تواند روش های جدیدی را برای دارورسانی هدفمند در حوزه پزشکی فراهم آورد.
نمونه اولیه این تیم عمدتاً از مواد طبیعی تشکیل شده است که آنرا بسیار زیست سازگار می کند. این ماده از ۹۰ درصد آب و اسید اولئیک موجود در روغن زیتون و اسیدهای آمینه تشکیل شده است که واحدهای سازنده اساسی پروتئین ها در بدن هستند.
یک اسلایم جدید
علاوه بر این، این ماده نویدبخش استفاده در پانسمان های پیشرفته است که می تواند بهبود زخم را تسهیل نماید.
پنسینی اشاره کرد: بدن انسان بطور طبیعی میدان های الکتریکی کوچکی تولید می کند تا سلول های شفابخش را به سوی جراحات جذب نماید. ما ممکنست با بهره گیری از پانسمانی که این میدان الکتریکی را تقویت می کند، روند بهبود را تسریع نماییم. حرکات طبیعی و تنفس ما می تواند پانسمان را فعال کند و کارآیی آنرا بیشتر کند.
به طور دقیقتر، گروه تحقیقاتی شیفته این هستند که چگونه این فناوری ممکنست پزشکی و رباتیک را تغییر دهد. فراتر از کاربردهای بالینی، پنسینی هم اکنون به کاربردهای عملی کار خود فکر می کند.
بااینکه این ماده هنوز در مرحله نمونه اولیه است، پژوهشگران در مورد پتانسیل آن خوش بین هستند. نتایج یافته های آنها می تواند بر حوزه هایی مانند تولید انرژی، مراقبت های بهداشتی و رباتیک تاثیر بگذارد.
منبع: با فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب