رئیس مرکز پژوهش و توسعه میکروالکترونیک دانشگاه تربیت مدرس انتخاب شد

رئیس مرکز پژوهش و توسعه میکروالکترونیک دانشگاه تربیت مدرس انتخاب شد

به گزارش با فناوری، با حکم سرپرست دانشگاه تربیت مدرس، امیر نیک پیک بسمت رئیس مرکز پژوهش و توسعه میکروالکترونیک انتخاب شد.



به گزارش با فناوری به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، با حکم یوسف حجت، دکتر امیر نیک پیک عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر بسمت رئیس مرکز پژوهش و توسعه میکروالکترونیک انتخاب شد.
در این حکم آمده است:
نظر به مراتب شایستگی و توانمندی جناب عالی و بنا به پیشنهاد معاون پژوهشی و فناوری و به باعث این حکم برای مدت ۲ سال بسمت رئیس مرکز پژوهش و توسعه میکروالکترونیک دانشگاه منصوب می‏ شوید.
امید است با توکل به خداوند متعال، سرلوحه قراردادن اصول خرد، دانش و راستی بعنوان شعارهای اساسی دانشگاه، ایجاد وفاق و همدلی در بین کلیه همکاران و بهره برداری از توانمندی آنان در جهت ارتقاء جایگاه دانشگاه و ایران اسلامی موفق و سربلند باشید.

1403/12/25
13:29:06
5.0 / 5
56
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , فناوری , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

از آخرین تحولات دنیای فناوری آگاه شوید و دانش خود را افزایش دهید

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است