سفر كاوشگر خورشیدی پاركر به نزدیكترین فاصله تا خورشیدبعلاوهتصاویر

سفر كاوشگر خورشیدی پاركر به نزدیكترین فاصله تا خورشیدبعلاوهتصاویر

با فناوری: كاوشگر خورشیدی ˮپاركرˮ ناسا از هر شی دیگر ساخت انسان به خورشید نزدیك تر خواهد شد.



به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از تك تایمز، كاوشگر خورشیدی ˮپاركرˮ ناسا (Parker Solar Probe)یك سفر تاریخی را در تابستان 2018 آغاز خواهد نمود. در این سفر كاوشگر پاركر هفت برابر هر شی دیگر ساخت انسان در تاریخ بشر به سطح خورشید نزدیك تر خواهد شد.

كاوشگر خورشیدی پاركر، با سرعت 725هزار كیلومتر در ساعت تا فاصله 4 میلیون مایلی به سطح خورشید نزدیك خواهد شد. ممكن است این فاصله تا خورشید زیاد به نظر برسد اما حتی در آن فاصله هم فضاپیما با دمای 1700 درجه سانتیگراد روبرو خواهد شد.

این فضاپیما از فلوریدا پرتاب خواهد شد. این كاوشگر از اتمسفر خورشید موسوم به ˮتاج خورشیدیˮ corona) ) عبور می كند.

این فضاپیما یك محفظه كه نمونه هایی از ذرات با انرژی بالا را جمع آوری می كند خواهد داشت.

ˮآنته دولبوˮ(Anette Dolbow) مدیر ارشد این پروژه، محفظه مورد نظر را مقاوم ترین ابزار كوچك این كاوشگر می نامد.

این فضاپیما همینطور یك سیستم خنك كننده دارد كه مانند رادیاتور عمل می كند و 5 لیتر آب تحت فشار خواهد داشت. این سیستم به این دلیل كه تركیبی از آب و الكترونیك در آن وجود دارد همانند دیگر سیستم هایی كه پیش از این در فضاپیما استفاده شده نخواهد بود. این ماموریت به دانشمندان كمك خواهد نمود تا به علت اینكه چرا جو خورشید گرم تر از سطح آن است، پی ببرند.

پاسخ این راز ها به حیات در زمین مربوط می گردد. اختلال در جو خورشید می تواند سبب خروج جرم از تاج خورشیدی كه انفجار بزرگ گاز یونیزه شده نام دارد و همینطور خروج شعله های خورشیدی كه منجر به تابش می شوند را به همراه داشته باشد.

هنگامی كه جرم خارج شده از تاج خورشیدی با مگنتوسفر زمین ارتباط برقرار می كنند، سبب تولید جریان های الكتریكی می گردد كه می توانند به زمین برسند و به شبكه های برق صدمه برسانند. در عین حال، شراره های خورشیدی ارتباطات رادیویی را مختل می كنند و سبب مسمومیت پرتویی فضانوردان در فضا كه توسط میدان مغناطیسی سیاره محافظت نشده اند، می گردد. پیش بینی چنین حوادثی پژوهشگران را نیازمند اطلاعات بیشتر در مورد خورشید می سازد.

ˮاریك كریستینˮ (Eric Christian)محقق مربوطه این كاوشگر و فیزیكدان مركز پروازهای فضایی گادارد اظهار داشت: این ها پرسش هایی است كه ما در حال كوشش برای پاسخ دادن به آنها از فاصله 93 میلیون مایلی هستیم.




1396/11/05
13:41:52
5.0 / 5
4609
تگهای خبر: فضاپیما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است