كاهش مرگ ومیر ناشی از سرطان ریه با مدلهای جدید پیش بینی
با فناوری: پژوهشگران ˮدانشگاه میشیگانˮ باور دارند كه مدلهای پیش بینی خطر مبتلاشدن به سرطان می توانند مرگ و میر ناشی از سرطان ریه را كاهش دهند.
به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه میشیگان، تغییر روش شناسایی افراد مبتلا به سرطان ریه و استفاده از مدلهای پیش بینی خطر مبتلاشدن به این بیماری می تواند مرگ و میر ناشی از سرطان ریه را سالانه تا ۱۴ درصد كم كند.
گروهی از پژوهشگران دانشكده سلامت عمومی "دانشگاه میشیگان" (UMich) باور دارند كه با این مدلهای پیش بینی می توان سالانه حدود دو هزار مرگ و میر ناشی از سرطان ریه را در آمریكا كم كرد. با استفاده از مدلهای پیش بینی كه در سال های اخیر ابداع شده اند و به دست آوردن اطلاعات بیشتر می توان از مرگ و میرهای ناشی از این بیماری پیشگیری كرد.
"كوین تن هاف" (Kevin ten Haaf)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: این مساله مهم می باشد كه سفارش های مربوط به بررسی سرطان ریه، فقط در مورد این بیماری به كار گرفته نشوند، بلكه جهت بررسی سلامت عمومی و افزایش امید به زندگی افراد مورد استفاده قرار بگیرند. این كار می تواند به شناسایی افرادی كه قابلیت درمان شدن را دارند، كمك نماید و خطرات روش های معمول بررسی را كم كند.
روش های كنونی بررسی سرطان ریه، كار خودرا برمبنای سن بیمار، میزان سیگار كشیدن و مدت ترك سیگار انجام می دهند. پژوهشگران دانشگاه میشیگان، مدلهای پیش بینی بسیاری را بررسی كردند كه برای پیش بینی مرگ و میر یا نجات از سرطان ریه، بر رفتار، سبك زندگی و سابقه خانوادگی بیمار تمركز داشتند.
"رافائل مزا" (Rafael Meza)، پژوهشگر ارشد این پروژه اظهار داشت: نتایج این پژوهش، اهمیت زیادی در بررسی سرطان ریه در سراسر جهان خواهند داشت. راهبردهای بررسی برمبنای میزان خطر، این توانایی را دارند كه به نجات زندگی بیماران كمك كنند. كشورها باید این مساله را در بررسی های بالینی در نظر بگیرند تا بهترین راهبرد را برای تصمیم گیری عرضه كنند.
این پژوهش، در "Journal of the National Cancer Institute" به چاپ رسید.
منبع: با فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب