مضراب نوری گیتار با قابلیت برنامه ریزی با گوشی هوشمند

مضراب نوری گیتار با قابلیت برنامه ریزی با گوشی هوشمند

با فناوری: یك مضراب یا اصطلاحا ˮپیكˮ نوری موسوم به ˮōPikˮ برای نواختن گیتار ساخته شده است كه از ال ای دی های مادون قرمز برای تبدیل لرزش سیم ها به سیگنال خروجی استفاده می نماید.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از نیو اطلس، مضراب نوری و جدید "ōPik" به جای استفاده از آهن رباها و سیم پیچ ها برای تبدیل حركت سیم های گیتار به ولتاژ آنالوگ برای خروجی تقویت شده، از نور مادون قرمز برای گرفتن لرزش سیم ها استفاده می نماید.
طرح این مضراب نوری اولین بار در سال ۲۰۱۷ عنوان شد و الان بعد از طی آزمایش ها و رفع نواقص، برای كمپین جمع آوری بودجه تولید انبوه آماده شده است.
این مضراب دارای دو ردیف ال ای دی مادون قرمز است كه هر گونه لرزش یك سیم را بلافاصله توسط یك گیرنده فتودیودی می گیرد و سپس از راه یك آمپلی فایر به یك سیگنال برای خروجی تبدیل می كند.
مضراب نوری "ōPik" یك مضراب قدرتمند است و با یك جعبه نیروی ۹ ولتی عرضه می شود.
فناوری ثبت اختراع شده این مضراب نوری، هر نوع نور پس زمینه را فیلتر می كند، ازاین رو می تواند در یك اتاق روشن یا تحت نورپردازی شدید مورد استفاده قرار گیرد.


سازندگان آن تاكید می كنند كه این مضراب از نظر طراحی كاملا آنالوگ است و یك مدل ساز یا یك تركیب كننده نیست. ضمن اینكه پارامترهای خروجی را می توان از راه اتصال بلوتوثی به یك برنامه قابل اجرا بر روی گوشیهای هوشمند به صورت دیجیتالی تنظیم كرد. این بدان مفهوم است كه دستگاه پخش می تواند حجم خروجی و فركانس ها را تنظیم كند و فیلترهایی را برای هر سیم اعمال نماید. همینطور تغییرات را می توان برای فراخوان سریع ذخیره كرد.
سازندگان می گویند جهت استفاده از این مضراب نوری لازم نیست سیم های گیتار شما فلزی باشند، چون كه این سیستم می تواند ارتعاش سیم های نایلونی و سیم های ساخته شده از مواد دیگر را ترجمه كند. حتی می توان از تلفیقی از سیم ها برای كشف بافت های مختلف صوتی بهره برد.


البته جهت راه اندازی این مضراب نوری احتیاج به یك گیتار میزبان با یك مضراب معمولی است.
نمونه اولیه ای از این مضراب نوری برای گیتار بیس هم ساخته شده است.
اگر همه چیز طبق برنامه ریزی و خوب پیش برود، تخمین زده شده است كه فروش این مضراب نوری از ماه اكتبر آغاز شود.




منبع:

1399/01/24
14:46:08
5.0 / 5
3712
تگهای خبر: آزمایش , تولید , دستگاه , دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است