دستاورد تأثیرگذار محقق ۱۶ ساله كانادایی در حوزه فناوری نانو

دستاورد تأثیرگذار محقق ۱۶ ساله كانادایی در حوزه فناوری نانو

با فناوری: محقق ۱۶ ساله  كانادایی روشی برای درمان سرطان با استفاده از فناوری نانو عرضه كرده كه مورد توجه جامعه بین المللی قرار گرفته است، به صورتی كه جایزه  ویژه ای برای وی در نظر گرفته شده است.



به گزارش با فناوری به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، ساجیو كوهلی دانشجوی ۱۶ ساله كانادایی موفق به عرضه روشی برای درمان سرطان با كمك فناوری نانو شده است. او یك سال به صورت مستمر در دانشگاه واترلو روی یافتن راهكاری ارزان و كارا برای درمان سرطان كار كرده است.
كوهلی اظهار داشت: پروژه من روی توسعه روشی جدید برای تولید نانوذراتی است كه قابلیت حمل دارو را دارند. این نانوحامل ها می توانند برای درمان بیماری های مختلف استفاده شوند.»
وی اضافه كرد: عمویش با سرطان درگیر بوده و در نهایت با جراحی توانسته درمان گردد، اما درد بسیاری طی این مدت تحمل كرده است. از این روی كوهلی تصمیم گرفته شبانه روز روی این پروژه كار كند تا راهكار مناسبی برای درمان سرطان ارائه نماید.
كوهلی برای این پروژه موفق به دریافت جایزه Sanofi Biogenius Canada science fair شد. او مقرر است كار خویش را در چالش بین المللی BioGENEius در بوستون عرضه دهد؛ چالشی كه بعنوان بزرگترین رویداد زیست فناوری در جهان به حساب می آید.
این پروژه كوهلی بخشی از برنامه ای بوده كه در مدرسه سرجان تعریف شده است. اما او می گوید كه این پروژه با الهام از بیماری سرطان كلیه عمویش در ذهن او شكل گرفته است.
پروژه او موجی در جامعه بین المللی علمی تولید كرد؛ چون كه او توانسته بود سلول های سرطانی را بدون صدمه زدن به سلول های سالم، هدف قرار دهد. این كار بسیار دشوار است؛ چون كه سلول های سرطانی به شدت تغییر می كنند و به سختی می توان آن ها را بدون تأثیرگذاری روی سلول های سالم، هدف قرار داد.
كوهلی نانوذراتی ساخته كه با وارد شدن به جریان خون، می توانند تشكیل لایه پروتئینی اطراف خویش را كنترل كنند و با این كار به سمت سلول های هدف كشیده شوند.كوهلی الگوریتمی عرضه كرده كه به محققان كمك می نماید تا بفهمند چه دارویی می تواند مؤثر باشد. با این كار نیاز به تلاش و خطا نبوده و به سرعت می توان دارویی با خصوصیت های مورد نظر را تولید كرد.
یكی از محققان اعتقاد دارد كه این پروژه به سادگی قابل تجاری سازی نیست و باید بیست سال روی آن كار كرد. اما این حرف ها كوهلی را نا امید نمی نماید. او اعتقاد دارد كه اگر لازم باشد ۲۰ سال آینده را روی توسعه این فناوری كار خواهد نمود.

1397/04/11
22:05:43
5.0 / 5
4523
تگهای خبر: تولید , فناوری , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است