ساخت ماسك غواصی كه به ماسك تنفس مصنوعی تبدیل می شود

ساخت ماسك غواصی كه به ماسك تنفس مصنوعی تبدیل می شود

با فناوری: یك شركت كه دریچه و سوپاپ های جایگزین چاپ سه بعدی برای ماسك های تنفس مصنوعی یا ونتیلاتورها می سازد، شگفتی دیگری با فناوری چاپ سه بعدی اختراع كرده است كه یك تبدیل شونده است كه ماسك تنفس زیر آب یا غواصی را به ماسك تنفسی تبدیل می كند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، فناوری چاپ سه بعدی ترفندهای جدیدی را برای كمك به كنترل شیوع كروناویروس جدید به ارمغان می آورد.
حالا یك شركت ایتالیایی كه دریچه و سوپاپ جایگزین چاپ سه بعدی برای ماسك های غواصی می سازد، از تجربه خود در راه مبارزه با كووید-19 بهره برده است و ونتیلاتورهایی می سازد كه بسیار مورد نیاز بیمارستان ها در سطح جهانی است.
این شركت موسوم به "Isinnova" آداپتورهای چاپ سه بعدی را اختراع كرده است كه ماسك تنفس زیر آب و غواصی را به ماسك های اكسیژن C-PAP تبدیل می كند.
شركت "Isinnova" یك اختراع حیاتی برای برآورده كردن نیازهای مربوط به بیماری كروناویروس جدید اراده داده است كه یك آداپتور چاپ سه بعدی است كه قادر به تبدیل یك ماسك غواصی به یك ماسك تنفسی كارآمد برای اكسیژن رسانی و بهبودی مبتلایان به كووید-19 است.
بگفته این شركت، به محض اطلاع شركت "Easybreath" كه سازنده ماسك های غواصی است، بلافاصله ابراز تمایل به همكاری كرد.
نمونه اولیه این محصول به خوبی كار می كند و كاركنان بیمارستان به این ایده علاقمند شده اند.
درك اینكه ماسك غواصی چه كاری انجام می دهد كار دشواری نیست، اما ماسك های این شركت، تمام چهره فرد را می پوشاند و به شناگر وسعت دید زیاد و منظره ای بدون مانع از محیط زیر آب می دهد.
این شركت ایتالیایی فعلا قصد ندارد بلافاصله این ماسك را به تولید انبوه برساند، چونكه این محصول هنوز تأیید نشده است و استفاده از آن منوط به شرایط نیاز ضروری می باشد. در واقع این محصول هنوز مجوزهای قانونی را دریافت نكرده است و بیماران مجبورند برای اجازه استفاده از آن در مراقبت از خود، رضایتنامه امضا كنند.
در نتیجه مخترعین ایتالیایی تاكید می كنند كه اختراع جدید آنها فقط باید در مواقع اضطراری مورد استفاده قرار گیرد و به تدریج تبدیل به یك وسیله جدید و رایج در بیمارستان ها در سطح جهان شود.
آنها می گویند: استفاده از این اختراع رایگان خواهد بود، برای اینكه هدف این است كه همه بیمارستان های نیازمند در صورت ضرورت بتوانند از آن استفاده كنند.
از آنجائیكه كروناویروس به سرعت در سطح جهان در حال شیوع است، مهندسان و مخترعان وظیفه دارند راه های جدیدی برای مبارزه با این ویروس پیدا كنند.




منبع:

1399/01/06
12:26:01
5.0 / 5
3956
تگهای خبر: تولید , شركت , فناوری , مخترع
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است